L’EDUCACIÓ ÉS L’ARMA MÉS PODEROSA QUE POTS UTILITZAR PER CANVIAR EL MÓN. NELSON MANDELA

Són moments molt difícils. Ens costa concentrar. De tant en tant perdem la motivació, la il·lusió. De sobte, alguna cosa ens fa reprendre-la de nou; una conversa, una lectura, una pel·lícula, una notícia. Ens hi posem, però ens costa agafar el fil de nou. Ens costa organitzar-nos. Ens costa agafar la rutina de nou per estudiar o per escriure el treball; qualsevol cosa és més important que posar-nos a estudiar o a escriure.

Són molt diverses les situacions que cadascú té; cada persona és un món i té una realitat diferent. En canvi, a totes i tots ens uneix aquesta dispersió mental. Necessitem que ens guïin i ens orientin. Necessitem que ens diguin com ho hem de fer; o si està bé el que hem fet. Necessitem que ens expliquin un tema o un concepte que no acabem d’entendre. El temps passa i això ens angoixa.

Necessitem moltes coses per poder acabar el nostre treball o per estar preparats per a la prova d’accés a la universitat! Si és així, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres! Aquí estem per ajudar-te!

El professorat de secundària i universitat està fent un treball excepcional amb totxs vosaltres. Nosaltres no pretenem substituir la seva feina, sinó donar ajut i suport a l’alumnat que ho necessita. Oferim “classes particulars” però, aquesta vegada, online.

Com pots demanar una “classe online?

Escriu-nos un mail a covid19@willarg.com explicant la teva necessitat i et respondrem el més aviat possible amb propostes d’hores. Un cop ens confirmis l’hora, només ens quedarà connectar-nos i començar la classe! Així de fàcil!

I, una vegada acabi la classe online, què et demanem?

Valora la classe que has rebut i, en funció de com ha anat i dels teus recursos, fes una donació al Banc d’Aliments. La quantitat la decideixes tu i és anònima!

Per què una donació?

La situació actual que estem vivint a causa del Covid-19 és una situació d’emergència. La Fundació Banc dels Aliments ens informa de la necessitat de rebre aliments per a les persones necessitades. També ens avisa que en els propers mesos s’haurà d’intensificar l’ajuda alimentària degut a la crisi econòmica derivada de la pandèmia. L’ alimentació és un dret, tal i com es fa referència a l’article 25 de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Per tant, gràcies a que t’has animat a demanar una classe particular, estàs ajudant a aquesta situació d’emergència donant aliment a qui més ho necessita! És admirable que en aquests moments puguis ajudar per sortir endavant totxs
juntxs!

Si fas una classe particular, totxs guanyem… excepte el Covid-19!

Si has arribat fins aquí i penses que no necessites fer aquesta classe particular, també ens pots ajudar fent difusió d’aquesta iniciativa amb les persones que coneixes! De ben segur que són moltes i, si ens dónes a conèixer, també estàs ajudant i molt! Gràcies!

Qui som?

Som un equip de professorxs amb diferents formacions i en diferents àmbits: professora de secundària (especialitat anglès), enginyer de telecomunicacions i professora universitària a la Facultat d’Educació molt motivatxs i il·lusionats per ajudar a totxs els adolescents, joves i adults que es troben a casa seva confinadxs estudiant per a les proves d’accés a la universitat o bé realitzant el seu treball de recerca de secundària, de grau o de Màster. I, a la vegada, creiem en un món millor on l’educació és l’eina imprescindible per impulsar l’equitat social.

Uneix-te al nostre equip! Et necessitem!

Busquem professorxs i professionals en comunicació que
vulguin formar part de la iniciativa. Et demanem un dels requisits més
apreciats: temps! Temps per fer aquestes classes particulars online; o bé, en
el cas dels professionals en comunicació, per fer difusió de la iniciativa.

Si et sents compromés amb la finalitat social d’aquesta iniciativa (recapte d’aliments) i disposes de temps (per poc que sigui), escriu-nos un mail a covid19@willarg.com i suma’t! Juntxs contra el Covid-19!

Com pots fer aquest donació?

Tens dues opcions:

BANC D’ALIMENTS DE LES COMARQUES DE TARRAGONA        

Banc d’Aliments de Tarragona

Concepte “Classes Solidàries”

                                                     

 

BANC D’ALIMENTS DE GIRONA

Banc d’Aliments de Girona

Concepte “Classes Solidàries”